Det går väl lite framåt

Just nu lever jag i en kaosartad värld.. Allt händer just nu och jag ligger på minusenergi.. Försöker springa 2 ggr/vecka men ska nu försöka öka till 3 dgr/vecka och då ha som jag hade igår ett snabbdistans.. Jag sprang helt enkelt ynka 3 km med fartlek och hade en jäkla fart ibland.. Riktigt skönt men grymt jobbigt! Körde därefter benböj och knästabiliserande hopp.. Ett ganska jobbigt men lättfixat pass som kan ge mig mycket inför det som komma skall.. 

Anmälde mig i helgen till nästa års Göteborgsvarv! Jag SKA springa! Jag SKA klara det! Målet för i år är Tjejmilen..

 



För övrigt känns det ganska tungt.. Mycket jobbiga saker som händer och jag mår inte helt bra av att jobba 80% och plugga 100%.. Lägg därefter till 3 st barn i olika utvecklingsfaser. Men igår var jag halvt medvetslös och hade nog kunnat sova bort hela dagen men gav mig ut på den korta löprundan och efter det blev jag mycket piggare faktiskt! Motion är medicin för både själ och kropp! 

Imorgon blir det Göteborg (igen), måste säga att jag faktiskt börjar tröttna på Göteborg.. Ska efter november inte åka dit förrän det är dags för varvet nästa år!


RSS 2.0