Segare än kola

Idag var det ingen bra löpning.. Kände mig trött, sliten och irriterad.. Blev tillslut 6,5 km men jag fick kämpa för varenda meter.. Sprang långsamt, hög puls men solen sken i alla fall! 

Ingen bra dag men har iaf sprungit! Axamo blev det idag också och det är verkligen så grönt ute nu.. Björkarna håller verkligen på att explodera och allt är bara grönt och fint! 

Med löpningen hoppas jag att det känns bättre framöver.. Har Vårruset 5 maj så två pass innan kommer jag få till!


Någon mer som ska springa Vårruset?

Det går sakta men säkert framåt

Två pass denna vecka.. Ett kortkort pass och ett för mig lite längre pass.. Kortkort pass i snabbtempo och längre pass i snigeltempo.. Bara för att kompensera lite eller nåt!? Men det kändes inte som några problem att springa över stock och sten i Axamo (och jag skojar inte att jag fick hoppa över stora träd och under ett annat träd).. Värsta terränglöpningen! Pulsen låg hyggligt lågt och det berodde ju helt på det låga tempot..

Men jag hade en grym håll i magen de första tre km, tänkte på allvar bryta men sen släppte det och jag släpade mig runt strax över 6 km och sprang till och med om en på upploppet - haha, sånt händer ju inte :) 

T-shirtlöparväder och mätt i magen efter påskmiddag - kanske lite för mätt? Men men, sakta men säkert går det framåt.. Kör för tillfället bara två pass/vecka men hoppas kunna öka till tre pass snart.. 


Axamoskogen - slutet!

Endorfinrus!

Äntligen! ÄNTLIGEN! Löparglädjen är tillbaka med besked!!

 

4,5 km i ett för mig högt tempo med många uppförsbackar och endast små nedförslutningar (jag bor högt upp men går ner för backen som uppvärmning och spara på knäna).. Sen börjar det.. Smålutning nerför och tung backe uppför! Men effektiv träning och jag mådde så jäkla bra! Njöt hela sträckan igenom (ja, de 300 sista metrarna hade jag ordentligt håll men vad gör det?).. Sprang i 6,12-tempo och det är bra för att vara mig i denna dåliga form.. Fick värsta endorfinkicken efteråt och är bara så nöjd över mig själv idag!

Om det var för att jag laddat in ny musik i mp3-spelaren, att vädret var skönt att springa i, att våren är på G på allvar här, att det är onsdag, att jag känner att jag hamnat i en bra fas just nu, är det ingen som vet! Kanske något av det eller allt! 

Ikväll blir det hallonsmoothie som belöning!

VÅREN ÄR HÄR!


RSS 2.0